Zorgverzekering 2018 vergelijken en in 2017 besparen op uw maandelijkse kosten.

Zorgverzekering vergelijken

Eenvoudig en snel uw zorgverzekering vergelijken. Dit jaar zijn de premies met maar liefst 10% gedaald. In 2016 is het verstandig om daarom over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dit kan een enorme besparing opleveren op jaar basis. U kunt u snel en eenvoudig de beste zorgverzekering vinden die bij u persoonlijke omstandigheid past. Op deze website kunt u verschillende aanbieders van zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Daardoor kunt u flink besparen en ontvangt u bij ons ook nog extra geld terug. De premie per maand hangt af van het pakket: kiest u voor een hoog of laag eigen risico? Heeft u fysiotherapie nodig? Hoe bent u verzekerd voor de tandarts? Dit soort vragen zijn van belang.

Waarom overstappen?

Indien u overstap is het mogelijk dat u het jaar erop gaat besparen op uw huidige zorgverzekering. Elk jaar is het mogelijk om over te stappen van zorgverzekering

Aanvullende zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken? In 2016 is iedereen wettelijk verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten indien je 18 jaar of ouder bent. Een aanvullende zorgverzekering is niet verplicht maar u bent dat niet voor alles direct verzekerd. Als je gaat basisverzekeringen vergelijken is het belangrijk om te weten dat vergoedingen voor de meest voorkomende zorgbehandelingen in Nederland al snel vergoed worden. Echter zijn er uitzonderingen waar niet iedereen direct mee rekening houd. Allereerst wordt er aanspraak gemaakt op uw eigen risico(375 euro) dit is voor iedereen die een zorgverzekering heeft verplicht. Gaat u naar de apotheek of een bezoek aan het ziekenhuis dan wordt dit in Nederland door uw zorgverzekeraar vergoed. Wat wel en wat niet vergoed wordt dat kunt u hier snel vergelijken.

Goedkoopste ziektekostenverzekering

Een Zorgverzekering vergelijken was nog nooit zou eenvoudig. We zullen er alles aan doen om alle zorg verzekeraars te verzamelen. Met de vergelijking proberen wij u de goedkoopste ziektekostenverzekering aan te bieden.